Social

Totul pentru Chelsea?! Moggi a scazut pretentiile salariale ale lui Mutu

, agentul fotbalistului Adrian Mutu, a hotarat sa scada pretentiile financiare ale clientului sau, in ideea ca atacantul roman sa isi prelungeasca contractul cu Fiorentina.

Conform cotidianului italian La Nazione, euro pe an. Insa acest bonus primit de gruparea Viola va intra in vigoare numai daca „Briliantului” i se va prelungi contractul pentru inca doua sezoane, pana in vara anului 2013.

Chiar si acest prag este unul greu de sarit pentru finantatorii clubului Fiorentina, care varsa anual in conturile lui Mutu suma de 1.5 milioane de euro. Miscarea a fost facuta imediat dupa ce presa germana a anuntat interesul gruparii Schalke 04 pentru internationalul roman, care este cotat acum la 25 de milioane de euro. Se pare insa ca verdictul dat de FIFA chiar la startul Campionatului European a cantarit foarte mult in demararea acestor negocieri. Daca va primi trei milioane de euro pe sezon, Adrian Mutu va castiga putin mai mult decat amenda pe care trebuie sa o plateasca gruparii de pe Stamford Bridge, 12 milioane de euro, pentru scandalul „Cocaina” din 2004...
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea