Social

Totti si Nesta revin la nationala! Doar daca o face si Lippi

Lovitura de teatru in Italia! Francesco Totti si Alessandro Nesta au decis sa treaca peste retragerea din 2006 si sa revina in echipa nationala a tarii lor. Cu o singura conditie: Marcello Lippi trebuie sa preia banca tehnica a Squadrei Azzurra.

Anuntul este facut de cotidianului Corrierre dello Sport. Potrivit sursei citate, Lippi il va inlocui mai mult ca sigur pe Roberto Donadoni in functia de selectioner al Italiei si a facut deja primele mutari , discutand cu Totti si cu Nesta. Cei doi si-au dat acordul de a participa la campania de calificare la Campionatul Mondial din 2010, dar doar daca vor fi antrenati de Lippi.

Considerat „capitanul etern” al Romei, Francesco Totti nu a mai jucat pentru Squadra Azzurra tocmai din finala Mondialelor din 2006, partida castigata la loviturile de la unsprezece metri in fata Frantei. Aceasta a fost de altfel si ultima prezenta a lui Marcello Lippi pe banca macaronarilor. De partea cealalalta, Alessandro Nesta, considerat in continuare unul dintre cei mai siguri fundasi centrali din lume, s-a retras putin mai tarziu, facand-o in octombrie 2006, imediat dupa meciul impotriva Georgiei, din preliminariile Campionatului European care are loc in aceste zile in Austria si Elvetia.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea