Social

#romani disparuti #Amatrice #doliu national #cutremur italia #dacian ciolos

Toti romanii dati disparuti in Italia au fost gasiti! Doliu national in Romania

Toti romanii dati disparuti in Italia, au fost gasiti. Premierul Dacian Ciolos a declarat aseara ca ultumul roman disparut a fost gasit in viata. Ciolos s-a aflat ieri in Italia si a fost prezent la funeraliile de stat din tara in care a avut loc dezastrul.

 

Trupurile celor 11 romani decedati in Italia au ajuns acasa, la rudele indoliate. Acestia se pregatesc sa-i conduca pe romani pe ultimul drum.

Premierul Dacian Ciolos doreste sa propuna zi de doliu national in Romania, cel mai probabil joi, in memoria romanilor care au murit in urma cutremurului din Amatrice.

Cea mai tanara victima a cutremurului din Amatrice avea 11 ani. Emanuel Galatan se afla in Italia cu mama lui, Irina. Aceasta a fost gasita in viata sub daramaturi si se afla internata in spital si in prezent. Din pacate nu va putea participa la funeraliile baiatului sau, anunta stirileprotv.ro.

Sursa foto: uniontemple.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea