Social

#adeverinta vaccinare

Toti romanii care se vaccineaza anti-Covid vor primi o adeverinta!

Cei care se vor vaccina anti-Covid vor primi un document care atesta imunizarea. Aceasta adeverinta de vaccinare va contine data vaccinării, tipul vaccinului, seria acestuia și lotul din care face parte.

Medicul Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare anti-Covid in Romania, a anuntat că toate persoanele care vor fi vaccinate anti-Covid vor primi o adeverință care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul.

"Va fi un document medico-legal care va conține data vaccinării, tipul vaccinului, seria și lotul. Adeverința de vaccinare va fi emisă atât pe suport de hârtie, în română și engleză, înmânată la momentul vaccinării sau va fi emisă în format electronic. Va fi ca un bilet de ieșire din spital", a precizat medicul militar.

România este pregătită, în momentul de față, pentru a începe vaccinarea pe data de 27 decembrie, a anunțat Valeriu Gheorghiță. Adeverința de vaccinare anti-Covid va fi documentul care va dovedi dacă te-ai vaccinat sau nu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea