Social

#angajati #azomures #somaj tehnic #basescu

Toti angajatii Azomures vor intra in somaj tehnic vineri

Cei peste 2.000 de angajati de la Azomures vor intra in somaj tehnic , de vineri, 28 noiembrie, deoarece combinatul nu mai are comenzi pentru ingrasaminte . Conducerea institutiei a semnalat si alta problema, umplandu-se spatiul pentru depozitarea productiei, informeaza NewsIn.

Sindicatele si administratia urmeaza sa se intalneasca joi, incepand cu ora 13.00, pentru a discutat situatia economica a combinatului.

Toti lucratorii Azomures vor intra in somaj tehnic pana la data de 12 ianuarie. Decizia vine la mai putin de o saptamana dupa vizita presedintelui Traian Basescu la societate, cand acesta a constatat unele probleme , dar a dat asigurari dupa intalnirea cu administratia ca nu se va inchide.

"Atat timp cat tot subventionam agricultura, nu inteleg de ce nu s-ar da o parte din suma si pentru ingrasamintele chimice. Am observat ca exista o preocupare a patronatului sa mentina forta de munca, insa mi-au spus ca anul acesta au avut cel mai mic volum de ingrasaminte vandut pe intern..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea