Social

#KRUKPay # plata datorii #datorii

Tot ce trebuie sa stii despre KRUKPay! Cum te poate ajuta semnificativ aceasta platforma daca ai datorii!

Cu o activitate de peste 13 ani pe piata locala, KRUK Romania este o companie cu experienta relevanta in ceea ce priveste serviciile de colectare de creante, fiind specializata in  gestionarea completa a modului de recuperare a sumei de bani datorata de debitori creditorilor. Creditorii pot fi institutii financiare bancare si non-bancare sau mari clienti corporativi. Astfel, KRUK Romania gestioneaza creante ale bancilor, ale firmelor de leasing financiar, ale firmelor care asigura servicii de telefonie prin cablu, platforme digitale, furnizori de bunuri diverse si utilitati.

 

Din portofoliul companiei fac parte clienti care se confrunta cu datoriile, fiind vorba deopotriva despre persoane fizice si companii. In tot acest proces de recuperare a creantelor, compania KRUK urmareste ca debitorii sa isi recastige credibilitatea financiara, in aceastsens, construind relatii pozitive cu acestia. De aceea, pentru a simplifica modul in care se comunica cu persoanele care au restante la servicii de utilitati, medicale, financiar-bancare, utilitati s.a.m.d., a fost creata platforma web KRUKPay.

Ce este KRUKPay si caror clienti se adreseaza?

Prima platforma de acest tip de pe piata romaneasca, KRUKPay este o pagina web (www.vreausaplatesc.ro) care se materializeaza intr-un canal eficient de comunicare online cu clientii, care pana in acest moment puteau fi contactati preponderent telefonic. Ideea de a se pune la dispozitia clientilor o astfel de platforma a avut ca punct de pornire tocmai dorinta companiei de a se plia pe toate nevoile acestora.

Modul de abordare agreat de clienti este diferit de la o persoana la alta – sunt persoane care prefera contactul telefonic, altele prefera comunicarea prin e-mail, iar altele rezoneaza cu conceptul propus prin KRUKPay. Este esential sa i se oferefiecarui client in parte posibilitatea de a alege abordarea pe care o doreste, pentru a continua discutiile si a plati datoriile

Nu in ultimul rand, este important de mentionat ca platforma poate fi accesata de  toti clientii persoane fizice, ale caror datorii sunt gestionate de KRUK in numele partenerilor sai de afaceri.

Cum functioneaza KRUKPay

La crearea platformei s-a plecat de la faptul ca trebuie sa fie user friendly si foarte accesibila. Concret, printr-un SMS sau un e-mail, clientul va primi un link personalizat, prin care i se permite accesul pe platforma. Pentru a se loga, clientul va trebui sa introduca data nasterii si numarul de telefon. Prin urmare, in doar cateva secunde clientul va ajunge intr-un mediu securizat si va putea sa aleaga actiunea pe care si-o doreste, cu privire la datoria lui.

Ce avantaje are KRUKPay?

Desi o parte a avantajelor platformei online pot fi intuite in acest moment, pe baza informatiilor furnizate deja, acestea sunt completate si de urmatoarele:

  • platforma asigura acces continuu la informatii actualizate cu privire la restantele clientilor;
  • clientul are posibilitatea sa plateasca suma pe care o datoreaza direct in contul furnizorului (partenerul companiei KRUK, asa-numitul „creditor initial”);
  • clientul este directionat catre platforma de plata a creditorului , pentru a face o promisiune de plata sau pentru a solicita sa fie contactat prin telefon intr-un interval orar anume;
  • pe platforma, clientul are o evidenta actualizata a sumelor de bani pe care trebuie sa le plateasca si a numarului de zile de intarziere;
  • clientul poate sa transmita dovada platii deja efectuate sau sa faca o promisiune de plata.

In concluzie, KRUK Romania urmareste sa reintroduca in circuitul economic, lichiditatile atat de importante, printr-un proces de colectare adaptat posibilitatilor financiare curente ale fiecarui client in parte.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea