Social

#credit online #credit rapid #credit

Tot ce trebuie sa stii daca vrei sa iei un credit rapid online

Mai devreme sau mai tarziu, fiecare dintre noi va avea o urgenta financiara, fie ca este vorba despre un eveniment neplacut survenit pe neasteptate, fie ca pur si simplu dorim sa renovam apartamentul sau sa profitam de o oferta buna pentru excursia la care am visat mereu. Cheltuielile neprevazute ne tulbura atat finantele, cat si starea de spirit, mai ales ca pentru a obtine un credit bancar e nevoie de cel putin unul sau doua drumuri pana la banca si de o multime de acte. Cat despre cunostinte, se stie ca nu-i o idee buna sa le ceri bani cu imprumut. Tranzactia nu este reglementata de niciun contract si prietenul, oricat de apropiat ti-ar fi, poate fi la randul lui presat de o nevoie aparuta intempestiv si nu va avea alta optiune decat sa-ti ceara sa-i returnezi banii mai repede decat preconiza.

Solutia optima ramane creditul rapid online direct de pe site-ul unei institutii nebancare, iar in randurile urmatoare iti vom oferi toate informatiile necesare pentru a-l obtine intr-un timp extrem de scurt, fara niciun fel de bataie de cap.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti

Daca ai varsta cuprinsa intre 20 si 65 de ani si esti rezident in Romania, deja ai indeplinit aproape jumatate dintre conditiile de eligibilitate. Cealalta jumatate presupune sa nu ai datorii active si sa primesti venituri periodice pe care le poti dovedi (salariu, pensie, ajutor de somaj, etc).

Fiind vorba despre un credit online, vor mai fi necesare un cont si un card bancar active si un serviciu de internet banking care te va notifica imediat ce incasezi suma acordata si-ti va permite sa rambursezi imprumutul fara sa te deplasezi la casierii.

Care sunt documentele necesare

In general, astfel de institutii financiare nebancare iti pot acorda un credit rapid pe baza a doar doua documente: cartea de identitate si dovada incasarii regulate a unor venituri. Asta inseamna ca va trebui sa le trimiti prin email o copie scanata a actului de identitate si extrasul de cont bancar pe o perioada de pana la trei luni. Acesta poate fi obtinut ori de la banca unde ai contul, ori direct din serviciul de internet banking, in format digital.

Cat dureaza pana primesc creditul rapid

Chiar daca termenul „rapid” are pentru unii un inteles mai larg, in cazul creditelor online acesta semnifica intr-adevar cea mai scurta perioada in care documentele trimise de tine pot fi analizate, iar asta inseamna cateva minute. Da, atat de putin dureaza pana sa primesti un raspuns la cererea de acordare a unui credit rapid. Daca ai contul deschis la una dintre bancile cu care lucreaza institutia financiara nebancara, tot cateva minute vor fi necesare pentru a primi banii. Altfel, va trebui sa astepti intre 24 si 48 de ore pentru a se face transferurile intre banca institutiei si banca ta.

Cum restitui banii

Rambursarea imprumutului se poate face tot online, prin serviciul tau de internet banking, intr-unul dintre conturile furnizate de institutia financiara nebancara. In functie de conditiile agreate in contractul de credit, vei putea amana rambursarea o anumita perioada de timp, contra unei taxe.

Este reconfortant sa stii ca iti poti rezolva problemele financiare foarte rapid si fara batai de cap, iar acum esti inarmat cu toate informatiile de care ai nevoie ca sa actionezi in timp util atunci cand situatia o cere. Foloseste-le cu incredere atunci cand te confrunti cu urgente financiare si nu lasa stresul sa-ti afecteze viata.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea