Social

Topul vanatorilor de fuste

Vedetele noastre masculine isi etaleaza cuceririle precum tabela de marcaj la meciurile de fotbal. Cu cit au la activ mai multe redute feminine facute harcea-parcea, cu atit sint mai virili si mai trendy. Don Juanii autohtoni schimba femeile cum isi schimba sosetele. Cei mai iscusiti vinatori de fuste merita si ei un top al lor.

Number 1 - Dan Chisu, un dandy dimbovitean

Dupa ce a debutat ca scriitor, publicind cronica de taina a faptelor sale erotice, Dan Chisu pare sa se fi cumintit, in postura inocenta de corifeu al artei culinare televizate. Chiar daca a trecut de prima tinerete, suvitele ii dau un aer occidental si il fac sa fie agreat de dame. A avut tot timpul partenere cu nume celebre cum ar fi actrita Manuela Harabor , cu care are un copil, Maria Andrei, fosta sotie a celui mai bun prieten (si partener de afaceri) al lui, blonda Rossana Oprea, careia i-a dat in grija, la un moment dat, festivalul DaKINO, Roxana de la Trident s.a. Laudarosul "dandy" de Bucuresti vineaza si astazi femei frumoase si mult mai tinere decit el. Asteptam volumul doi al memoriilor sale amoroase.
Locul doi revine lui Tavi Colen. Brunetul de la Talisman, alt crai al plaiurilor mioritice, a avut tot felul de mindre si mindrulite, mai mult sau mai putin cunoscute. De notorietate este relatia cu Alina Chivulescu , dupa care mai suspina si astazi. A urmat Irina, sotia lui, dar nici cu ea nu a rezistat foarte mult. Acum este iar solo. Prin orasele unde se duce in turnee, mai are cite o aventura de o seara, cel mult doua. Faptul ca primeste sutiene si lenjerie intima de la fane, il fac sa creada ca este unic si, de multe ori, chiar reuseste sa se bucure de... gratiile admiratoarelor sale.

Locul trei (sau bronzul) i se cuvine lui Marian Ionescu, liderul Directiei 5. Muzicianul are in panoplia cu trofee numai frumuseti, una si una. Adriana Ionescu, fosta sa sotie si mama copilului sau, este o femeie distinsa, desteapta si extrem de frumoasa. A urmat o alta blonda sexy, Loredana Groza, insa povestea lor s-a stins dupa un cincinal de pasiune. A urmat Catinca Roman, linga care a rezistat vreo doi ani. Idila cu Anna Lesko s-a terminat fulgerator, poate si din cauza ca are contul incomparabil mai mic decit al lui Iri.

Locul patru este al lui Cristi Chivu, fotbalistul care a reusit sa aiba trei iubite cucuiete intr-un timp record: Andreea Raicu, Maria Marinescu, Kitty Cepraga. Toate au plins, au jelit si l-au regretat pe fotbalistul de la AS Roma, dar asta n-a putut impiedica terminarea fiecarei relatii dupa citeva luni. Prieteni de-ai sai ne spun ca ii face cu asiduitate curte (recomandam un gard de fier forjat) si ii trimite cadouri costisitoare lui Kitty Cepraga, cu care a mai avut o relatie.

Pe locul cinci urca (sau coboara?) Adi Mutu. Sportivul cu trecut zbuciumat a avut la activ multe aspirante la titlul de iubita, insa doar cu doua s-a casatorit. Alexandra Dinu si frumoasa Consuelo. Au trecut prin viata lui, ca trenul prin gara, "porno-starul" Laura Andresan, Kitty Cepraga, specialista in fotbalisti, cu care a petrecut mai multe week-end-uri fierbinti in Italia, stirista Monica Dascalu precum si niscaiva starlete si fotomodele din cele tari straine. Faptul ca si-a pus pirostriile pentru a doua oara nu este, nici pe departe, o garantie ca pitesteanul s-a lasat de vinatoare!

Nicolaescu si Oprescu, la concurenta cu tinereii
nSergiu Nicolaescu, decanul de virsta al tagmei de cuceritori, ocupa locul sase, nu pentru ca n-ar avea destul succes la femei, ci pentru ca s-a cam retras din viata publica. A avut relatii de notorietate cu actritele Ileana Popovici si Ioana Pavelescu, dar si romante secrete cu alte actrite din filmele la care lucra. A fost insurat cu scenografa Gabriela Nicolaescu si, cind nimeni nu credea ca se va mai recasatori, miracolul s-a intimplat. Amorezul tomnatic si-a gasit o iubita mult mai tinara decit el (ar putea sa-i fie nepoata!) si, de curind, si-a pus cununiile!

Locul sapte, cel din coada, este rezervat lui Razvan Fodor. A cintat cu Kripton si se stie despre el ca a fost iubitul manechinului Catrinel Menghia . Desi se straduieste din rasputeri sa merite titlul de sex simbol, cind a participat la tirgul de barbati, nu l-a cumparat nimeni si a iesit tot codas, adica penultimul! A avut tot felul de escapade cu domnisoare anonime, dar n-au fost decit furtuni in pahare cu apa chioara. Acum, singura persoana cu care iese mai des este colegul sau de telenovela, Alexandru Papadopol ...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea