Social

#masini #masini de lux #masini preferate de romani #top masini de lux

Topul marcilor de masini de lux preferate de romani in 2013

Marcile Jaguar si Lexus au fost, in 2013, cele mai cautate si cumparate branduri de catre romani. Anul trecut au fost inmatriculate 66 de astfel de unitati, arata statisticile Directiei Regim Permise Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Jaguar a fost anul trecut masina cea mai apreciata si cel mai bine cumparata de catre romani, fiind vandute nu mai putin de 35 de unitati in prima parte din 2013.

In intervalul ianuarie-decembrie 2013, au fost vandute 31 de unitati marca Lexus, cifra ce a facut ca producatorul nipon sa se claseze pe locul al doilea in topul marcilor de masini de lux preferate de romani.

Pe locul al treilea in topul celor mai apreciate marci de lux de catre romani in 2013 se pozitioneaza Lancia, cu 22 de unitati, fiind urmata de MINI (20 unitati), Subaru (11 unitati) Bentley, Smart si Alfa Romeo, cu cate 10 exemplare.

Pe lista marcilor de masini de lux se mai regasesc Maserati (9 unitati), Infiniti si Ferrari (cate 6), Lada (5) si Alfa Romeo (3).

Sursa foto: economie.hotnews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea