Social

#tari fericire #studiu fericire #fericire romani #fericire

Topul fericirii la nivel mondial. Ce loc ocupa Romania

Romanii se numara printre cei mai nefericiti oameni din lume, arata un studiu realizat in 65 de state ale lumii, informeaza Mediafax.

Tara in care oamenii sunt cei mai fericiti este Fiji. Astfel, 93% dintre locuitorii aceste tari insulare care au participat la studiu au spus ca sunt fericiti sau foarte fericiti. Pe locul al doilea se situeaza Columbia, cu 90%, urmata de Nigeria, cu 89%. Arabia Saudita ocupa pozitia a patra, cu 87%, urmata de Filipine, cu 86%.

La polul opus, Irak a fost declarata tara in care oamenii sunt cei mai nefericiti, doar 31% dintre participantii la studiu spunand ca se simt fericiti. La nivel european, Grecia este tara in care locuitorii se simt foarte nefericiti, doar un sfert dintre respondenti declarand ca sunt fericiti.

Pe ultimele pozitii ale acestui top se claseaza si Bulgaria, cu 32% persoane fericite, Hong Kong, 39% persoane nefericite, Italia, Romania si Serbia, la egalitate, cu 41% persoane fericite.

Cu toate acestea, cercetarea realizata de Gallup International arata ca, la nivel mondial, satisfactia generala a crescut, 70% dintre respondenti declarandu-se mai fericiti, ceea ce inseamna o crestere cu 10% fata de 2013.

Sursa foto: brasilpost.com.br

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea