Social

#topoul celor mai grasi fotbalisti din lume

Topul celor mai grasi fotbalisti

Oglinda, oglinjoara, care este cel mai gras fotbalist din tara?! Dar din lume?! Tabloidul The Sun a realizat un sondaj de opinie, in urma caruia a iesit un top. Un clasament al celor mai grasi fotbalisti din istorie.

Evident, nu poti spune „fotbalist gras” fara sa spui „ Ronaldo ”. Desi era considerat in urma cu 7-8 ani cel mai bun fotbalist din lume, starul brazilian a facut marea greseala de a duce o viata extra-sportiva eronata. De aici pana la cele 93 de kilogame pe care le are a fost un singur pas, cu garnitura de cartofi prajiti si multa, multa maioneza.

"Ronaldo se afla in aceasta lista datorita realizarilor sale in privinta greutatii corporale . Dublul campion mondial si triplul jucator al anului in lume pune la incercare cantarele de mai multi ani. Accidentarile la genunchi nu au fost blande cu atacantul echipei AC Milan, dar nici dragostea sa pentru mancare”, sunt cuvintele ironice ale sursei citate la adresa internationalului „Cariocas”.

Ronaldo nu este insa singurul fotbalist gras din istoria fotbalului. Au mai fost multi altii! Accesati galeria foto de mai jos si vedeti care sunt primii 10.

Galerie foto: Top 10 - cei mai grasi fotbalisti din istorie

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea