Social

#canada #impact #top tari apreciate #apreciere cetateni #Regatul Unit al Marii Britanii

Topul celor mai bine vazute tari din lume

Compania BBC World Service a publicat ieri rezultatele unui sondaj in ceea ce priveste gradul de apreciere al cetatenilor din toata lumea al mai multor tari de pe glob.

La acest studiu au participat peste 25.000 de persoane din 25 de tari, care au fost rugate sa evalueze 16 state si Uniunea Europeana in functie de impactul pozitiv sau negativ pe care il au acestea in lume.

Astfel, potrivit rezultatelor sondajului pe primul loc in topul preferintelor se afla Germania, tara care a fost considerata de 59% din respondenti ca avand cel mai mare impact pozitiv. Aceasta este urmata de Canada (55%), Regatul Unit al Marii Britanii (55%), Japonia (51%) si Franta (49%).

Uniunea Europeana se regaseste pe locul al 6-lea, avand 49% aprecieri pozitive si 24% aprecieri negative.

Statele Unite ale Americii se pozitioneaza pe locul 8 in topul preferintelor respondentilor. Printre statele cel mai putin apreciate de participantii la sondaj s-au numarat tari precum Iran, cu 59% aprecieri negative, Pakistan (55%), Coreea de Nord (54%), Israel (52%) si Rusia (40%).

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea