Social

Topul celor mai antipatici politicieni

Cel mai antipatic personaj politic pentru romani este Adrian Nastase. La polul opus se afla invingatorul lui din 2004, actualul presedinte Traian Basescu .

Conform unui sondaj dat ieri publicitatii de Asociatia pentru Transparenta si Libertatea Expresiei (ATLE), 48 la suta dintre romani il considera pe presedintele Camerei Deputatilor cel mai antipatic politician, in timp ce doar 17 la suta il cred simpatic.

NESUFERITII

Nastase este urmat in clasament de Corneliu Vadim Tudor (47%), Gyorgy Frunda (39%), Ion Iliescu, Dinu Patriciu si Miron Mitrea, fiecare cu 35% din optiuni. Ei bifeaza insa si la capitolul simpatie: Corneliu Vadim Tudor (21%), Gyorgy Frunda (8%), Ion Iliescu (28%), Dinu Patriciu (8%) si Miron Mitrea (11%).

SIMPATICII

Topul simpaticilor este deschis de Traian Basescu (53%), care insa are si un procent important de "om nesuferit" (23%). Mai mult simpatici decat antipatici sunt si Mircea Geoana (scor 38%-24%), Theodor Stolojan (36%-23%) si Gigi Becali (35%-33%).

INDIFERENTII

La capitolul indiferenti, cel mai des mentionat politician a fost Emil Constantinescu (47%). El este urmat de George Copos, Ioan Rus si Adriean Videanu, care ii lasa indiferenti pe mai mult de 40 la suta dintre romani.


ALIANTA D.A., PRIMUL LOC

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri, Alianta PNL-PD ar obtine 43,2% din voturile romanilor, iar PSD 24,3%. Pragul electoral de 5% pentru intrarea in Parlament ar mai fi trecut de PRM (10,8%), PNG (6,1%) si UDMR (5,3%).

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea