Social

Topul afemeiatilor din showbiz

De-a lungul anilor, multi actori si cantareti si-au castigat faima de mari cuceritori. Revista Maxim a publicat topul celor mai afemeiati barbati din showbizul international, care se lauda ca au intretinut relatii sexuale cu mii de femei. Primul in topul muieraticilor este actorul american Charlie Sheen. La cei 40 de ani pe care ii are, a avut aventuri amoroase cu nici mai mult nici mai putin de 5.000 de femei. De altfel, apetitul sexual al actorului a fost principalul motiv al divortului de actrita Denise Richards. Componentul trupei Kiss, Gene Simmons , si-a contabilizat relatiile sexuale si se lauda ca prin patul sau au trecut 4.600 de reprezentante ale sexului frumos.

DON JUANI DE VARSTA A TREIA

Unul dintre cei mai mari seducatori din toate timpurile este cantaretul spaniol Julio Iglesias, de 63 de ani. El a marturisit, in repetate randuri, ca a facut amor cu 3.000 de femei. In medie, solistul iberic ar fi avut 66 de iubite anual, adica una-doua pe saptamana, scrie 20minutos.es. Acelasi numar de amante ar fi trecut si prin patul cantaretului Engelbert Humperdinck. "Ochii mei albastri au atras femeile ca un magnet", s-a laudat el. Compatriotul nostru, marele tenismen Ilie Nastase, este considerat si el un mare crai. Se spune ca a avut aventuri amoroase cu 2.500 de frumuseti feminine.

JACK... CUCERITORUL

Celebrul actor Jack Nicholson se mandreste ca are la class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/ class ="xirtireh" href="//www.acasa.ro/activ" title="activ">activ " title="activ">activ relatii sexuale cu 2.000 de femei. Printre fostele amante se numara si colegele sale de breasla Angelica Huston si Candice Bergen . In topul afemeiatilor se mai regasesc liderul formatiei Motorhead, Lemmy Kilmister, cu 1.200 de iubite, jucatorul de baschet Earvin Magic Johnson si basistul trupei Rolling Stones, Bill Wyman, cu cate 1.000 de amante. Insa aventurierul-aventurierilor ar fi portarul unui hotel din Venetia, pe numele sau Umberto Billo, care ar fi avut 8.000 de amante din toate colturile lumii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea