Social

Top 5 greseli de inceput de relatie

Fie ca esti barbat sau femeie, la inceputul unei relatii care promite tinzi sa iti pierzi controlul si sa comiti cateva greseli care pot compromite relatia pe viitor. Hai sa vedem care sunt cele mai frecvente 5 greseli pe care un barbat sau o femeie le pot face la inceputul unei relatii.
  1. Spui “ te iubesc ” prea des - Indragostitii tind sa abuzeze de aceste doua cuvinte pana la momentul in care acestea devin o obisnuinta. Pastreaza-l pentru ocazii deosebite si pentru momentele in care chiar le simti cu ardoare. Ideea este sa iti faci partenerul sa se lupte pentru ele, sa le simta dorul.
  2. Crezi ca va fi mereu acolo - Calea sigura catre plafonare : iti iei partenerul de bun, crezi ca face parte din decor si ai impresia ca orice ai face el va fi mereu acolo. Prin urmare, va plafonati si se instaleaza comoditatea. Seductia este un efort indelungat, care nu trebuie sa inceteze dupa primele semne de stabilitate. Prin urmare, fiti in continuare atenti la aspectul fizic, iesiti in oras la intalniri si nu ignorati detaliile acelea mici care conteaza.
  3. Ierti greselile prea usor - A iti ierta partenerul usor si a trece repede peste probleme nu este un semn al armoniei dintre voi. Partenerul va continua sa faca acele greseli, iar cu timpul vei ajunge sa nu le mai suporti. Prin urmare, discutati despre toate aceste mici detalii pe care nu le suportati unul la altul si gasiti o situatie de compromis.
  4. Iti ascunzi trecutul - Sinceritatea ar trebui sa fie baza unei relatii. In cazul in care nu ai respectat acest principiu si ai preferat sa nu fii sincer in legatura cu trecutul tau, aceste mici secrete vor deveni si mai mari cu timpul, iar eventualitatea ca partenerul sa le afle si mai grava.
  5. Iti petreci tot timpul liber cu partenerul - A iti petrece tot timpul liber cu partenerul si a te contopi cu viata de cuplu , inseamna sa iti pierzi cel putin temporar personalitatea. In primul rand, vei ajunge sa iti pierzi viata sociala , care inseamna mult pentru tine ca individ. In al doilea rand, in curand nu veti mai avea activitati si aveti toate sansele sa ajungeti sa va simtiti sufocati unul de celalalt.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea