Social

#farmacii #pensionari farmacii #livrari la domiciliu

Top 10 farmacii care fac livrari la domiciliu

Esti izolat la domiciliu si ai nevoie de produse farmaceutice, sau pur si simplu nu vrei sa te expui in aceasta perioada de pandemie de coronavirus? Alternativa este sa comanzi medicamentele si alte produse farmaceutice online.

Pe internet exista numeroase farmacii care fac livrari la domiciliu. Desigur, pe lista medicamentelor pe care le poti comanda online nu se incadreaza cele care au nevoie de prescriptie medicala. Iata 10 farmacii de unde poti comanda online produsele dorite.

1. SensiBlue.com

Farmaciile SensiBlue nu mai au nevoie de nicio descriere. Le vedem la tot pasul, iar multi dintre noi le trecem pragul cel putin o data pe luna. Daca nu vrei sa ajungi in farmacie este important sa stii ca poti comanda online produsele dorite si iti vor fi livrate la adresa dorita.

2. Catena.ro

O alta farmacie care nu mai are nevoie de prezentare este Catena. Daca te numeri printre clientii fideli, atunci este important sa stii ca poti face si comenzi online, care iti vor fi livrate acasa.

3. FarmaciaTei.ro

Cunocuta pentru preturile comparativ mai mici decat restul farmaciilor din Bucuresti si nu numai, Farmacia Tei accepta si comenzi online. Ai posibilitatea fie sa ceri livrare la domiciliu fie sa optezi pentru ridicarea coletului direct de la farmacie sau din pachetomat.

4. Pcfarm.com

Aflata de 15 ani pe piata, farmacia Pcfarm se ocupa exclusiv de livrari la domiciliu. Ai la dispozitie o larga varietate de produse din care poti alege. De la medicamente la produse de ingrijire corporala si nu numai.

5. Efarma.ro

Efarma este o alta farmacie online recunoscuta pentru promptitudine si pentru o gama variata de produse. In plus, aceasta face livrari in toata Europa, nu numai pe teritoriul Romaniei.

6. Eumed.ro

Eumed este o farmacie autentica germana. Poti alege dintr-o gama variata de produse (medicamente, cosmetice, remedii, etc), aduse direct din Germania. In plus, farmacia are in spate o istorie lunga, cu peste trei generatii de farmacisti care adora ceea ce fac si nu vor sa se opreasca aici.

7. Farmacialapretmic.ro

Initial o farmacie online, s-a exstins apoi si a deschis si 8 farmacii fizice. Misiunea celor din spatele afacerii este sa le ofere clientilor o gama variata de vitamine, suplimente, dermatocosmetice si produse pentru copii, atent selectionate, de la cei mai prestigiosi si de incredere producatori de profil, la preturi foarte mici, accesibile tuturor! 

8. SanaFarm.ro

Cu o experienta vasta in online, SanaFarm.ro se numara printre primele site-uri cu profil farmaceutic din Romania. De la produse cosmetice, la produse pentru copii sau medicamente si suplimente, SanaFarm.ro comercializeaza o gama foarte larga, incercand sa ofere cele mai bune preturi din online-ul romanesc si nu numai. 

9. Mattca.ro

Mattca reprezinta un megastore farmaceutic dedicat intregii familii. Cu stocuri de peste 12.000 de produse farmaceutice, dar si cosmetice, de la peste 120 de producatori, scopul Mattca este sa indeplineasca nevoile fiecarui client in parte. 

10. FarmaciaSilva.ro

Infiintata in 1993, FarmaciaSilva.ro are in spate o experienta de peste 20 de ani. Scopul acestei farmacii este sa le ofere clientilor produsele dorite la preturi accesibile, oricand au nevoie.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea