Social

Top 10 cele mai ciudate atractii turistice

Site-ul IgoUgo.com a facut un top al celor mai ciudate locuri vizitate de turisti, de la restaurante unde mananci pe toaleta pana la cocktailuri cu degete de om.

 

Pentru calatorii care cauta activitati deosebite, site-ul IgoUgo.com a intocmit o lista cu cele mai ciudate evenimente cautate de turisti, relateaza Reuters. Lista a fost creata pe baza recomandarilor cititorilor sai, si variaza de la batai cu frisca pana la curse de gandaci.

 

1. Marea Batalie cu Frisca - Olomouc, Republica Ceha .

 

“Voluntarii sunt impartiti in echipe adverse si li se cere sa se inarmeze cu tavi cu frisca. Are loc o numaratoare inversa, apoi echipele alearga unele spre altele. Cand se intalnesc in centru, frisca incepe sa zboare”.

 

2. Restaurantul Modern al Toaletei – Taipei, Taiwan.

 

“Sa mananci aici este o experienta unica, asta ca sa fim moderati. Publicitate

 

 Stai la o cada (masa ta), inconjurata de vase de toaleta (scaunele). Mancarea vine intr-un ”.

 

3. Ziua de nastere a lui Iior – Austin, Texas.

 

In Austin, adultii si copiii il folosesc pe prietenul fictiv al ursuletului Winnie drept scuza pentru a petrece.

“Ziua lui Iior se celebreaza de peste 40 de ani aici, in Austin. Se intra gratuit, iar banii stransi din vanzarea de mancare, bauturi, picturi pe fata si altele sunt donati organizatiilor locale non-profit . Sarbatoarea se tine in Pease Park, aproape de centru”.

 

4. Cocktailul degetului acru de la picior – Dawson City, Alaska.

 

Oricine are un stomac puternic poate primi dreptul de a intra in Clubul “Sourtoe Cocktail” la Downtown Hotel. Pentru aceasta, trebuie sa soarba dintr-o bautura care contine un deget de la priciorul unui om, pastrate de hotel pentru aceste ocazii. Regulile spun ca buzele trebuie sa atinga degetul sarat.

 

5. Restaurantul Verzelor si Prezervativelor – Bangkok , Thailanda.

 

“Nu va lasati indusi in eroare de numele ciudat al restaurantului sau de vanzarile de care au loc acolo. Acest loc foarte popular strange fonduri pentru Asociatia de Dezvoltare a Populatiei si Comunitatii. La cina, impreuna cu cafeaua este servit un prezervativ ”.

 

6. Martea Clatitelor – Londra, Marea Britanie

 

In aceasta zi de marti, caracterizata prin clatite de secole, au loc curse. Tot ce-ti trebuie este un costum dubios si o echipa si poti participa la Cursele Clatitelor.

 

7. Shot Cafe – Riga, Letonia

 

“Shot Cafe are cea mai tare toaleta din lume. Este iluminata in functie de starea de spirit si schimba culoarea, de la rosu aprins la albastru inchis sau verde pal. Vasul de toaleta este transparent si se poate vedea sarma ghimpata si lame de ras. Ne-am indragostit de aceasta toaleta”.

 

8. Hakone Kowakien Yunessun Wine Spa – Hakone, Japonia.

 

Aici, oricine se poate relaxa intr-o piscina cu vin rosu in umbra muntelui Fuji. “Cred ca cineva fie ar uri, fie ar iubi Yunessun Spa cu intensitate”.

 

9. Cafe Gratitude – San Francisco, California.

 

“Acesta este un loc foarte, foarte ciudat. Nu pot sa trec de numele date mancarurilor. Au o salata care se numeste “Sunt abundenta”. Daca un chelner te intreaba pentru ce esti recunoscator astazi, trebuie sa raspunzi pentru a primi mancare”.

 

10. Curse de gandaci – Brisbane, Australia.

 

In Brisbane exista un hotel care ii incurajeaza pe vizitatori sa ia parte la “BYO Roach”, curse de gadaci de bucatarie. Cu maestri de ceremonii care citesc numele participantilor, cimpoaie si tot tacamul.

 

Participa la concursul de turism si castiga premiile noastre. Trebuie doar sa te inscrii la newsletterul de turism si sa raspunzi la o intrebare.

 

 


Aboneaza-te la Newsletter-ul de Turism Acasa.ro ca sa afli care sunt cele mai frumoase destinatii de vacanta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea