Social

Toni: Cu Romania sa joace Cassano si Del Piero, nu eu!

Fara doar si poate, umilinta inregistrata de italieni in meciul cu Olanda nu va fi uitata niciodata de campionii mondiali. Peninsularii au suferit la toate capitolele in seara zilei de luni, atunci cand batavii le-au administrat trei goluri fara drept de apel.

De la aparare pana la atac, elevii lui Donadoni au dezamagit crunt. Daca linia defensiva are o scuza, lipsa capitanului Cannavaro, in ofensiva nu mai era loc de nicio greseala. Insa Luca Toni a fost mai tot timpul rupt de coechipierii sai, semn ca transferul in Germania nu i-a adus prea multe beneficii la echipa nationala.

Atacantul lui Bayern Munchen a recunoscut ca a avut o evolutie stearsa, iar jocul squadrei azzurra s-a imbunatatit odata cu intrarile pe teren ale lui Del Piero si Cassano. Luca Toni s-a declarat neputincios pana la aparitia celor doi, concluzionand ca aceasta este strategia cea mai buna pentru meciul decisiv de vineri seara.

„Cea de-a doua repriza a meciului cu Olanda a fost mult mai buna, gratie determinarii aratate de Cassano si Del Piero. Ei nu m-au ajutat numai pe mine, ci au tras toata echipa in atac. La fel trebuie sa jucam si cu Romania. Este un meci decisiv pentru noi. Nu ma intereseaza cine inscrie, poate sa o faca si Buffon . Ne dorim victoria cu orice pret”, a incheiat Luca Toni.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea