Social

Tofan, si batut, si cu firmele furate

Omul de afaceri Gelu Tofan a fost batut ieri in jurul prinzului, in zona Dristor, de un individ necunoscut. Internat la Spitalul Floreasca , Tofan il banuieste de agresiune pe un fost asociat, cu care se judeca de patru ani pentru ca i-ar fi furat firmele.

"Are figura clasica de recuperator, atletic, cu mustacioara, ten masliniu. M-a intrebat daca sint Gelu Tofan, i-am zis ca da si m-a lovit in cap cu o bara metalica. Am cazut si apoi mi-a tras pumni si picioare cu predilectie in zona capului, povesteste Gelu Tofan, aproape desfigurat, de pe patul de spital. Medicul Constantin Olteanu spune ca Tofan a suferit un traumatism cranio-cerebral si are numeroase hematoame si echimoze la nivelul fetei, o contuzie toracica, insa rezultatele investigatiilor medicale arata ca nu i-au fost lezate si organele interne.

Voia sa ma termine, dar s-a adunat lumea

Intimplarea a avut loc in zona statiei de metrou Dristor, intr-una dintre rarele ocazii cind Tofan a plecat de acasa neinsotit de sofer. E clar o actiune de intimidare . Poate chiar voia sa ma termine, dar s-a adunat lumea in jur si a renuntat sa ma mai loveasca, crede Tofan, care sustine ca de un an primeste mesaje de amenintare pe telefon si nu numai. Nu am nici cea mai mica indoiala ca e vorba de Stefan Radulescu si avocatul lui, Mihai Bogasiu. Primul a fost asociatul meu cu 12,5% la Tofan Trans, si timp de sapte ani am avut o colaborare buna, apoi, intr-o noapte, mi-a falsificat semnatura si mi-a furat practic trei firme. De patru ani ma judec cu el si am cistigat definitiv tot ce mi-a furat. Acum stie ca va fi inchis si ne intimideaza, e sigur pe el Gelu Tofan. Seria amenintarilor, spune Tofan, a inceput in urma cu un an. Masina unui angajat de-al meu a fost incendiata, alt colaborator a fost agresat in Parcul Carol . Pe mine ma sunau sa ma potolesc si imi amenintau copiii, sint urmarit de masini cu numere false. Am reclamat la politie, dar nu se face nimic. Radulescu a beneficiat intotdeauna de sprijinul unor nume grele din politie. Generalul Ardelean stie tot, acuza Tofan.

Paguba de 50 de milioane de dolari

Gelu Tofan a fost agresat, nu si tilharit. El sustine ca paguba reala facuta de cei care i-au furat firmele este de 50 de milioane de dolari.

Stefan Radulescu spune ca situatia sta exact pe dos: Eu am cistigat procesele si firmele sint ale mele. Tofan incearca sa abata atentia de la faptul ca e anchetat de PNA pentru santaj si trafic de influenta. El imi ameninta familia, nu eu pe el. Nu stiu cine l-a batut si nu ma intereseaza. Agresiunea este cercetata de politisti ai Sectiei 12, care au fost ieri la spital pentru a-i lua declaratii lui Gelu Tofan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea