Social

#furtuni #toamna #vreme

Toamna isi intra in drepturi: Furtunile au facut prapad in tara!

Vremea a inceput sa fie racoroasa in majoritatea regiunilor tarii. Un tren cu sute de calatori a ramas blocat intre Suceava si Bistrita Nasaud dupa ce mai multi copaci au cazut pe sine din cauza vantului puternic. 

Vantul a batut puternic si pe litoral, iar Portul Midia a fost inchis. Sambata, 5 septembrie, vantul puternic a facut prapad in regiunile vestice, nordice si centrale ale tarii. Pe arii relativ extinse au fost averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce au luat aspect de vijelie si caderi de grindina. Ploile au avut caracter torential, iar cantitatile de apa au depasit local 15...20 l/mp si izolat 35...40 l/mp.

Meteorologii au anuntat ca in zilele urmatoare, vremea se va racori si mai mult. Temperaturile in sud nu vor depasi 26-27 de grade la jumatatea saptamanii. Noptile vor fi mai reci, iar in depresiuni vor fi temperaturi cu 3 grade mai mici decat in mod normal. 

In Capitala, inceputul saptamanii va veni cu maxime de 25-26 de grade, iar dimineata minimele vor cobori si pana la 10 grade Celsius. 

 

 

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea