Social

#temperaturi toamna #temperaturi weekend #starea vremii #weekend #conditii meteo

Toamna intarziata inca un weekend. Iata de ce temperaturi avem parte!

Vremea ne joaca feste in continuare si nu da semne ca vor asterne troiene de zapada inaintea Craciunului. Temperaturile raman si in acest weekend mult peste media valorica a perioadei din calendar, atmosfera de afara fiind de toamna tarzie. Iata cum va fi vremea in acest weekend!

Vineri, ceata se asterne in Moldova si in jumatatea sudica a Munteniei. In nord-vestul si nordul tarii sunt sase mari de ploaie. Temperaturile maxime variaza intre 5 si 10 grade, cele mai mari valori termice inregistrandu-se in Banat si Oltenia.

Sambata, ploile acopera o arie mai mare din teritoriul Romaniei fiind intalnite in vestul, centrul, nordul si nord-vestul tarii. Va ploua si la munte, pe fondul unor temperaturi in crestere pe timpul zilei. Valorile termice se situeaza intre 8-11 grade Celsius pe intreg teritoriul Romaniei.

Duminica, mercurul din termometre coboara cu cateva grade, iar precipitatiile din nordul, centru si nord-estul Romaniei capata aspect de lapovita. Temperaturile maxime se incadreaza in intervalul 4-8 grade Celsius.

Sursa foto: siberiantimes.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea