Social

#conditii meteo #vreme #meteo #toamna #vremea weekend

Toamna inselatoare. Iata cum va fi vremea in weekend!

Ne ta lasa amagit de stralucirea puternica a soarelui din prima zi a acestui sfarsit de saptamana. Lucrurile nu se vor derula atat de frumos in urmatoarele zile, cand intr-o parte a tarii ploile de toamna se vor ivi pe neasteptate. Iata cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana!

Vineri ne vom bucura de temperaturi de 23-27 de grade Celsius in toata tara, iar cerul va fi senin. Pe timpul noptii insa, valorile termice vor cobora spre 5 grade in Brasov, 7 grade la Suceava si pot cobora sub 0 grade in Harghita si Covasna.

Sambata, ploile de toamna isi fac aparitia in Maramures, Crisana si Banat, unde mercurul din termometre va ramane totusi la un nivel de 23-25 de grade Celsius. In restul tarii, valorile termice vor atinge 23-26 de grade. Pe litoral, vremea va fi in continuare frumoasa cu 23 de grade in aer si 18-19 grade in apa marii.

Duminica, ploile vor acoperi o parte mai mare din teritoriul Romaniei, acestea extinzandu-se si in Oltenia si Moldova. Temperatura ramane in continuare placuta, cu valori termice de peste 22 de grade Celsius. Minimele nocturne se vor situa intre 11-14 grade Celsius.

Sursa foto: mintea-de-ceai.blogspot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea