Social

#tir-uri blocate bulgaria #tir-uri romanesti grecia

TIR-uri romanesti, blocate la granita Greciei cu Bulgaria

La punctul de trecere Promachonas, dintre Grecia si Bulgaria, se afla blocate peste 270 de tiruri care transporta marfa, dintre care "foarte multe" sunt romanesti .

"Punctul de trecere Promachonas nu s-a mai deschis de ieri (duminica - n.r.), de la ora 15.00. Potrivit autoritatilor elene, la granita se afla blocate 270 de tiruri, dintre care foarte multe romanesti", a declarat luni pentru NewsIn consulul Romaniei la Salonic, Luminita Hrituleac.

Hrituleac a precizat ca in acest moment nu se poate cunoaste numarul exact al TIR -urilor romanesti blocate, pentru ca autoritatile elene nu au o evidenta clara. Punctul de trecere Exohi a fost deschis toata noaptea, dar a fost inchis luni, la ora 11.00, a specificat Luminita Hrituleac.

"Deschiderea si inchiderea punctelor de trecere este la discretia protestatarilor. Autoritatile elene nu pot spune cand se va rezolva situatia, dar fac eforturi considerabile pentru ca tirurile sa nu ramana prea mult timp blocate..."

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea