Social

Tinerii patroni din PSD cred ca pot sa stearga trecutul cu buretele

Chiar daca au bagat in fata tineri patroni, meniti sa revigoreze oarecum imaginea sifonata a partidului in general, liderii PSD nu gasesc inca formule viabile care sa prinda la electorat .

Dealtfel analistii politici au atras atentia aspura faptului ca Partidul Social Democrat are probleme de imagine din cauza liderilor de la centru, din cauza disputelor conceptuale despre social democratie si nu in ultimul rand din cauza divergentelor de opinii dintre grupurile de influenta statuate pe langa Mircea Geoana si Ion Iliescu.

Duminica trecuta, la sediul de campanie al PSD, ziaristii au luat act despre infiintarea Ligii Tinerilor Intreprinzatori Social Democrati (LTISD). Au fost prezenti membrii de partid ai PSD implicati in structurile de tineret, invitati si reprezentanti ai presei locale.

Am aflat ca la Bacau LTISD are in jur de 30 de membri, au spus organizatorii, in exclusivitate oameni de afaceri, care, spun ei, s-au saturat de actualii guvernanti. Usor de intuit, lehamitea de moment a patronilor are stransa legatura cu campania electorala care a demarat pe 02.05.2008, dar lucrurile s-au

complicat usor in discutiile de duminica, odata cu incercarile liderului LTISD, Robert Negoita , de a disocia scopul si obiectivele ligii, de scandalurile de coruptie din sanul formatiunii politice conduse de Mircea Geoana. (continuarea in Informatia Bacaului)

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

Sursa: Informatia Bacaului

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea