Social

#iulia timosenko #iuscenko isteric #revizuire buget ucraina

Timosenko il acuza pe Iuscenko ca e isteric

Premierul ucrainean Iulia Timosenko a denuntat sambata "isteria" rivalului sau politic, presedintele Viktor Iuscenko , dupa ce acesta a avertizat vineri in legatura cu o " catastrofa sociala" vorbind despre dezechilibrul bugetar major.

"As vrea sa le cer tututor oamenilor politici, inclusiv presedintelui, sa nu mai faca declaratii isterice la televiziune, ci sa prezinte masuri concrete pentru depasirea crizei", a spus premierul, citat de AFP. "Nu este necesar sa revizuim bugetul", a declarat Timosenko, pentru agentia UNIAN.

"In tara noastra, sistemul financiar este complet dezechilibrat. Industria ucraineana se opreste, angajatii sunt demisi sau trimisi in concediu fara plata . Toate aceste lucruri pot duce la o catastrofa sociala", a spus sambata Iuscenko.

Iuscenko a cerut sa se aduca "imediat" amendamente la bugetul pe 2009, pentru reducerea deficitului. Bugetul prevede un deficit de 3% al PIB, dar, potrivit expertilor, el ar putea fi mult mai mare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea