Social

#te20.ro #magazin te20.ro #tigari #fumat #tutun #tigari electronice #magazin tigari electronice

(P) Tigara electronica o alternativa la fumatul clasic

Ai ramas vreodata fara tigari si nu aveai de unde sa cumperi? A trebuit sa parcurgi distante mari pentru a-ti procura "drogul" atat de necesar? Te-ai confruntat adesea cu imposibilitatea de a fuma intr-un spatiu public?

Astfel de momente sunt obisnuite pentru fumatori. Ce faci insa in astfel de situatii? Chiar si atunci cand conditiile meteo sunt vitrege, tot vei iesi din casa, pana la cel mai apropiat magazin pentru a-ti cumpara un pachet de tigari. Sau ai fost fortat ca in anumite locuri sa mergi la toaleta pentru a trage cateva fumuri din tigara?

Nu esti insa singurul fumator care se confrunta cu astfel de momente. Cu siguranta ai auzit de tigara electronica, un dispozitiv revolutionar care nu arde si nu emite fum. Tigara electronica poate fi si solutia perfecta de "urgenta".

Cumpara tigara electronica pentru momentele de criza


Pentru a evita momentele neplacute, cand se intampla sa ramai fara tigari, cumpara un kit elementar cu tigara electronica. De ce sa astepti si sa te simti frustat in momentele si locurile in care nu ai voie sa fumezi? Cu tigara electronica frustrarile tale isi vor afla sfarsitul. Acest dispozitiv poate fi folosit chiar si in aeroporturi sau mijlocul de transport in comun.
 

Te poti astfel bucura de experienta fumatului oricand si oriunde. Pe piata exista numeroase tipuri de tigari electronice, pentru toate gusturile si buzunarele. Unele dintre ele nu contin nicotina, fiind special concepute pentru cei care isi doresc sa renunte la acest viciu daunator.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea