Social

Tiganii au batut-o pe corespondenta Antenei 1

Agitatie mare, ieri, la locuinta vrajitoarei Mercedesa situata in faimosul cartier craiovean Fata Luncii. Zeci de romi erau stransi in fata casei vrajitoarei asteptand un semn de la asa-zisii rapitori ai Mihaelei Izvoranu, de 14 ani, zisa Stralucirea. si, ca in orice rapire , a aparut si o recompensa.
Familia vrajitoarei Mercedesa sustine ca rapitorii au cerut in schimbul eliberarii fetei nu mai putin de 200.000 de euro. "Venira sa imi ceara multi bani pentru copilul meu. Eu imi vreau fata inapoi vie si nevatamata. Am ajuns la capatul puterilor si daca va fi nevoie voi taia in carne vie pentru a-mi recupera copilul", a spus Mercedesa, care le-a oferit rapitorilor 100.000 de euro. In schimb, seful politiei doljene a declarat ca nu este vorba de nicio rapire. "Ce rapire. Asta e rapire. E un circ. De fapt, ei negociaza pentru casatorie si se dau in spectacol ca sa-si faca reclama. Noi cautam fata si baiatul si atunci cand o sa-i gasim o sa terminam cu acest circ", a precizat chestorul Georgel Enescu, comandantul IJP Dolj.

Romii au batut-o pe corespondenta Antenei 1


Nervozitatea romilor a atins punctul culminant in jurul pranzului. In fata locuintei vrajitoarei Mercedesa si-a facut aparitia un grup de femei de etnie rroma, trimise de apropiatii "rapitorului", care si-au varsat nervii pe corespondenta Antenei 1, jurnalista Loredana Chimoiu.
Femeile au lovit-o cu pumnii pe jurnalista, pe motiv ca "e prea tupeista". Cu toate ca politistii erau de fata, femeile au continuat sa o loveasca si sa o injure pe Loredana Chimoiu. "M-au atacat si m-au lovit, fara motiv. Mi-au zis ca sunt prea indrazneata", a spus jurnalista. Aceasta a depus plangere la Sectia 2 Politie Craiova impotriva agresoarelor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea