Social

#tichete sociale #tichete pensionari #pensionari sectorul 5 # tichete sociale sector 5

Tichetele sociale de 100 de lei pentru pensionarii din sectorul 5

Circa 5.000 de pensionari din sectorul 5, cu pensii mai mici de 500 de lei, vor primi lunar, timp de un an, tichete sociale in valoare de 100 de lei, care pot fi folosite pentru achizitionarea de alimente.

"Este un proiect social, nu e singurul. Nu inseamna campanie electorala. Sunt in campanie de 12 ani si in fiecare zi cand ma scol si cand ma culc ma gandesc ce pot sa cred cand sunt in campanie electorala", a declarat Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, inainte de o intalnire cu pensionarii din sectorul sau.

Edilul a tinut sa precizeze ca aceste tichete vor fi folosite de pensionari doar pentru alimente, nu si pentru achizitionarea de bauturi alcoolice.

"De acest proiect vor beneficia in prima faza aproape 5.000 de pensionari. Vom identifica exact cati sunt sub acest prag de 500 de lei. Sunt tichete sociale, in baza tichetului isi pot cumpara alimente, dar nu bauturi alcoolice. De maine (n.r. - vineri, 25 mai 2012) incepe proiectul, se impart aceste tichete, banii au fost propusi pe bugetul local. Am identificat sursa de finantare, am gasit formule, de maine oamenii vor putea beneficia de aceste tichete sociale", a mai spus Vanghelie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea