Social

#piata neagra #intermediari #emitere #tichete Rabla #stoparea pietei negre

Tichete "Rabla" au ajuns pe piata neagra, desi nu au fost emise

Tichetele "Rabla" au fost puse deja in vanzare pe piata neagra, desi acestea urmeaza sa fie emise abia pe data de 15 aprilie.

De cateva zile, pe internet circula deja mai multe anunturi cu tichete "Rabla 2013". Pretul voucherelor pe piata neagra pornesc de la 2.500 de lei, desi valoarea reala a unui tichet este de 1.500 de euro.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a anuntat ca se vor opera modificari in cadrul acestui program, tocmai pentru a inlatura acesti intermediari care fac comert pe piata neagra.

"Lucram si analizam foarte temeinic modul in care se va derula acest program in 2013. Va fi o singura emitere de tichete in acest an. As vrea sa le transmit cetatenilor faptul ca procedura legala va fi pe site-ul Fondului pentru Mediu si al Ministerului Mediului pe 15 aprilie.

Orice alta informatie de pe orice alt site nu are legatura cu ceea ce lucreaza ministerul in momentul de fata pentru eliminarea evaziunii, stoparea pietei negre, in cadrul derularii acestui program. In mod cert, vom colabora cu politia ca piata neagra sa fie stopata si cetatenii vor primi toate detaliile incepand cu 15 aprilie. Valoarea tichetului va fi de 6.500 de lei, aproximativ 1.500 de euro", a declarat Rovana Plumb.

Sursa foto: eazi.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea