Social

Thuram isi incheie cariera internationala

Fundasul echipei nationale a Frantei, Lilian Thuram, in virsta de 32 de ani, a anuntat, luni, ca isi va incheia cariera internationala.

Lilian Thuram este unul dintre componentii celebri ai echipei nationale a Frantei care a cistigat euro -2004 nu l-a marcat la fel de mult ca esecul de la Cupa Mondiala din 2002. "Dupa esecul de la Cupa Mondiala din 2002, nu eram sigur ca vreau sa ramin. In Portugalia aveam impresia ca Franta ratase deja acest turneu. Nu vreau sa se creada ca plec pe usa din spate. Am ajuns la stadiul in care, daca sint convocat, acest lucru nu mai inseamna decit o prezenta in plus la selectionata", a precizat Thuram, care a adaugat ca nationala Frantei are jucatori de valoare care vor putea readuce gloria.

Lilian Thuram isi va continua activitatea la clubul Juventus Torino, cu care are contract pina in iunie 2006. El nu va participa la intilnirea dintre Franta si Bosnia Hertegovina, ce va avea loc la Rennes, pe 18 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea