Social

#premier desemnat #theodor stolojan #traian băsescu

Theodor Stolojan, premierul desemnat de Traian Basescu

Nu a mai fost loc de nicio surprinza miercuri, atunci cand Traian Basescu a anuntat oficial numele premierului desemnat al Romaniei.

Este vorba despre Theodor Stolojan , acelasi "draga Stolo" care a adus lacrimi in ochii prezidentiali in vara lui 2004. Informatia potrivit careia Theodor Stolojan este viitorul premier al Romaniei "transpirase" din Palatul Cotroceni imediat ce liderii partidelor politice au parasit, miercuri, Palatul Cotroceni, in jurul orei 12,30, dupa jumatate de ora in care au discutat cu Traian Basescu.

Premierul desemnat urmeaza sa ceara, in maximum 10 zile, Parlamentului votul de investitura . Pana atunci, noul Parlament, convocat in prima sedinta luni, 15 decembrie, va trebui sa-si aleaga structurile de conducere si sa-si formeze comisiile care ii vor audia pe ministrii desemnati. Votul de investitura pentru noul Guvern va fi dat pe 19 decembrie.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea