Social

"The Sun" l-a notat pe Mutu cu 6

Cotidianul "The Sun" i-a dat nota 6 lui Adrian Mutu, pentru prestatia sa in meciul Chelsea - VfB Stuttgart , scor 0-0. Chelsea s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.

Mutu a intrat pe teren in minutul 82 in locul lui Damien Duff. "Adrian Mutu ar fi putut pune capat grijilor echipei Chelsea, insa a ratat doua bune ocazii de gol", scrie "The Sun", care il desemneaza pe John Terry jucatorul meciului.

Sursa citata mentioneaza ca nici patronul Roman Abramovici si nici directorul executiv Peter Kenyon nu au fost impresionati de prestatia echipei Chelsea. "Chelsea ar fi avut nevoie de un gol pentru a elimina starea de tensiune, insa jucatorii au ratat prea mult. Si erau aproape sa plateasca ocaziile ratate, atunci cind Philipp Lahm a trimis o minge care a fost cu greu aparata de Cudicini", scrie "The Sun".

Publicatia "The Sun" subliniaza ca Jimmy Floyd Hasselbaink doreste sa paraseasca gruparea Chelsea, din cauza politicii lui Claudio Ranieri de rotatie a titularilor. "Internationalul olandez s-a saturat sa fie a treia optiune dupa Hernan Crespo si Adrian Mutu, astfel ca i-a transmis lui Ranieri ca vrea sa plece in aceasta vara. «Chiar daca joci bine intr-un meci, in urmatorul te afli sigur pe banca de rezerve. Rezultatul este ca nu poti intra in ritm». Hasselbaink este convins ca Ranieri trebuie sa-i introduca in echipa pe Crespo si Mutu deoarece au costat mai mult", scrie "The Sun".

Hasselbaink considera ca Adrian Mutu, Eidur Gudjohnsen si Hernan Crespo sint oamenii lui Ranieri. Hasselbaink cistiga 60.000 de lire sterline pe saptamina si a marcat 84 de goluri in 149 de meciuri la Chelsea.

"The Mirror" noteaza ca Ranieri a fost supus unei presiuni foarte mari pe Stamford Bridge, unde Chelsea nu a reusit sa cistige in fata celor de la VfB Stuttgart. "Trebuie sa jucam mai bine si vom juca mai bine. Deocamdata este important ca ne-am calificat in sferturile de finala", a spus Ranieri, in timp ce antrenorul formatiei germane, Felix Magath, a declarat ca Chelsea a avut noroc.

"The Mirror" subliniaza ca Mutu a avut doua ocazii de-a dreptul magnifice, pe care le-a ratat cu usurinta, lucru subliniat si de site-ul bbc.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea