Social

"The Independent" l-a vazut pe Mutu omul meciului

Cotidianul "The Independent" a considerat ca internationalul roman Adrian Mutu a fost omul meciului pe care echipa Chelsea Londra l-a cistigat, duminica, in deplasare, cu scorul de 3-2, impotriva formatiei Blackburn Rovers, in etapa a XXIII-a a campionatului Angliei.

"De doua ori Adrian Mutu a fost aproape de gol, lovitura sa din foarfeca si sutul sau trecind putin pe linga poarta", a notat "The Independent".

In schimb, cotidianul "The Sun" l-a notat cu 5 pe Mutu, care a fost considerat printre cei mai slabi jucatori ai lui Chelsea in meciul cu Blackburn, alaturi de Gallas, Melchiot, Gudjohnsen si Gronkjaer, ultimii trei fiind introdusi in teren pe parcursul partidei.

Ziarul "The Guardian" il lauda pe Mutu pentru combinatia cu Jimmy Floyd Hasselbaink care a precedat primul gol al lui Frank Lampard.

Agentia "Sporting Life" a notat ca atacantul roman a stralucit in repriza a doua, ratind citeva oportunitati. "Semnele nu au fost prea incurajatoare pentru gazde in repriza a doua, in care Mutu a stralucit. Romanul, care nu si-a facut simtita prezenta in prima repriza, a trecut pe linga gol in a doua parte", a scris sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea