Social

#eutanasiere #maidanez #caini

The Herald: 100.000 de maidanezi, vanati si ucisi, la Bucuresti

Peste 100.000 de caini vagabonzi vor fi vanati si ucisi, peste doua saptamani, pe strazile saracacioase ale capitalei Romaniei, Bucuresti, daca nimeni nu se va oferi sa-i adopte, scrie presa din Scotia.

Miile de caini fara stapan din Bucuresti vor fi eutanasiati, din ordinul prefectului Mihai Atanasoaei , daca locuitorii orasului nu vor adopta animalele, scrie publicatia scotiana The Herald, despre controversata decizie a prefectului Capitalei, ce a starnit dezbateri atat in tara cat si in strainatate.

Desi romanii iubesc animalele, cainii fara stapan au devenit o problema grava in ultimii ani, pentru ca s-au inmultit si au ajuns sa vaneze in haite, muscand trecatorii.

In 2009 au fost muscati 11.416 de oameni, iar in primele trei luni ale acestui an alti 2.175 de oameni au facut cunostinta cu coltii maidanezilor, noteaza jurnalistii, facand referire si la moartea japonezului Hajime Hori, ce a murit "recent" in urma muscaturilor de caine, in centrul Capitalei, in anul 2006.

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea