Social

#OUG 13 Parlament #OUG 14 # oug 13

THE END. OUG 13 si OUG 14, vot final astazi in Parlament

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a elaborat, marti, Raport favorabil la proiectul de lege de respingere a OUG 13, cu majoritate de voturi, in forma Senatului, fara modificari, urmand ca OUG 13 sa fie supusa votului final, in plenul Camerei, alaturi de OUG 14.



Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a aprobat, in sedinta de marti dimineata, ca membrii Comisiei juridice sa lucreze in paralel cu plenul pentru a da rapotul la proiectul de respingere a OUG 13 privind modificarea Codurilor penale, pentru ca actul sa poata fi votat la pachet cu OUG 14 de abrogare a acestuia. „Am solicitat sa lucram in paralel cu plenul pentru ca a venit si OUG 13 de la Senat. O sa convoc sedinta la 10.30, o sa terminam pana in 11.00 maxim, o sa intre pe ordinea de zi si se va vota odata cu cealalta (cu OUG 14 – n.r.) sau una dupa alta. Altfel, aveam sedinta de la 15.30. Dar noi depindeam de sedinta Biroului Permanent si nu puteam sa anticipez ce se va intampla”, a declarat presedintele Comisiei Juridice, Eugen Nicolicea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea