Social

Teste de import la scolile de soferi

Premierul Calin Popescu Taricenu a cerut ministrilor Transporturilor si Administratiei si Internelor, Gheorghe Dobre si Vasile Blaga, sa demareze o actiune ampla de control la firmele de transport in comun.

Tariceanu sustine ca e ingrijorat de inmultirea accidentelor pe drumurile publice. Pentru a se evita un nou eveniment cum a fost cel de la Slobozia , unde si-au pierdut viata 15 oameni, firmele de transport interurban de calatori vor fi controlate de politisti si de responsabili ai Ministerului Transporturilor. De asemenea, politistii vor face controale si la nivelul transportului urban de calatori, pentru a creste siguranta pasagerilor, precum si a celorlalti participanti la trafic, a declarat Oana Marinescu, purtatorul de cuvint al guvernului. In afara de aceste firme, in colimatorul guvernului au intrat si scolile de soferi din intreaga tara. Acestea vor fi evaluate de catre expertii straini pentru a se vedea daca activitatea si modul de pregatire corespund normelor europene. Oana Marinescu spune ca, in perioada urmatoare, va fi stabilita o programa obligatorie ce va fi impusa tuturor acestor scoli. (C.M.)


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea