Social

#certificat verde # florin citu #testare

Testarea ar putea fi introdusa in certificatul verde. Anuntul de ultima ora facut de Florin Citu

 

 

Florin Citu, premierul Romaniei, a declarat ca este posibil ca testarea sa fie introdusa in certificatul verde pentru ca persoanele nevaccinate sa se poata folosi si ele de acest document pentru a avea acces in restaurante, malluri.

„Acea propunere a venit de la specialisti. Este o propunere pe care au sustinut-o in unanimitate specialistii. Am vorbit cu Nelu Tataru. Se pare ca exista vointa in Parlamentul Romaniei pentru a vota sa se permita si cu testare. Eu sunt de acord, o voi sustine daca in Parlamentul Romaniei va fi modificata (decizia) si se va introduce si testarea.

Chiar daca e Hotarare de Guvern, se poate modifica. Au gasit si o alta varianta, veti vedea ca putem sa facem si in Parlamentul Romaniei. Atunci cand vrea, Parlamentul Romaniei poate sa faca lucrurile foarte rapid. Doar am strigat de cateva ori si s-au mobilizat si au trecut legea consumatorului vulnerabil. Si acum sa stiti ca vor face la fel. Daca nu o fac ei, o vom face noi, dar cred ca e bine sa o faca si parlamentarii.”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea