Social

#gras #politie #caini comunitari

Terorizati noaptea de caini, au sunat degeaba la 112

Doi tineri au trait o noapte de cosmar in Buzau atunci cand au fost inconjurati de caini comunitari dupa ce au coborat din taxi. Telefoanele la 112 nu i-au ajutat cu nimic.

Mircea si Alina Barbulescu au avut doua ore de teroare amenintati de o haita de caini comunitari, atunci cand au coborat dintr-un taxi la ora 2 noaptea, pe Bulevardul Unirii, din Buzau.

Cei doi au fost inconjurati de 12 caini agresivi si, chiar daca au apelat la 112, nu au primit niciun fel de ajutor.

"Am vazut cum veneau din toate partile si am incercat sa fugim undeva. Nu am avut unde si ne-am bagat intr-un colt al zidului unui bloc, macar sa-I avem doar in fata. Ne-am speriat ingrozitor pentru ca erau foarte multi si ne latrau, ne maraiau. Erau extrem de agresivi si ne incolteau din toate partile", a povestit Mircea Barbulescu, citat de Adevarul.ro.

Dupa ce au sunat la 112, tinerii nu au fost ajutati nici de Politie, nici de Politia Comunitara .

"Cei de la Comunitara mi-au spus ca ei nu sunt hingheri si mi-au facut din nou legatura la Politie. Politistul mi-a spus ca nu ne poate ajuta, ca pana nu vom fi muscati nu este de competenta lor. Am inchis si am sunat din nou dupa zece minute. Mi s-au dat doua numere de telefon de la Primarie sa sun la ora 2.00 noaptea, de parca as fi avut pe cine sa gasesc la ora aia", a mai povestit Barbulescu.

Desi au sunat de doua ori la 112, niciun echipaj de Politie nu i-a ajutat pe tinerii care au asteptat doua ore pana la plecarea cainilor.

Comisar Florina Crucianu, purtator de cuvant IPJ Buzau, a anuntat inceperea unei anchete pentru a stabili daca Politia a reactionat corespunzator la apelurile la 112.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea