Social

#atac terorist china #grenada #terorism

Terorist pensionar "Made in China" starneste panica intr-un autobuz plin cu calatori

Scene de cosmar pentru pasagerii unui autobuz din Jinhua, China. Un pensionar din localitate si-a iesit din minti si a incercat sa il omoare pe sofer aruncand o grenada veche spre acesta. Din fericire, grenada antica nu a detonat, iar intregul incident a fost surprins de camerele de supraveghere din vehicul.



Wang Shichao, un pensionar de 77 de ani din Jinhua, ducea de mai multa vreme un razboi al nervilor cu soferii companiei de transport in comun acuzandu-i ca nu opresc in statiile de pe traseu. Marti dimineata, Wang a scos din pivnita casei o grenada veche ascunsa acolo de cateva decenii si a pornit sa isi faca singur dreptate.

"Teroristul" de ocazie din China nu s-a gandit insa ca dispozitivul ar putea fi expirat. "A decis sa se razbune pe sofer intr-un atentat sinucigas dus la indeplinire cu ajutorul acestei grenade vechi. A fost destul de surprins sa vada ca atat soferul, cat si el au supravietuit", a declarat un purtator de cuvant al politiei din Jinhua.

Dupa ce atentatul sau a esuat, ceilalti pasageri au reusit sa il imobilizeze pe batranelul cu apucaturi de atentator-sinucigas.

Foto: eng.neoplan.com.cn
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea