Social

# atac terorist franta # atac franta #charlie hebdo

Teroare la Paris. Au fost luati cel putin 10 ostatici si s-au auzit focuri de arma

Mai multe persoane, cel putin 10 potrivit unor surse, sunt tinute ostatice la aceasta ora intr-o tipografie din localitatea Le Martin, de doua persoane inarmate. Cel mai probabil, cei doi sunt fratii care au comis macelul de la Charlie Hebdo, din 7 ianuarie.

Potrivit unor informatii oficiale furnizate de Politia franceza, nu exista nicio victima in luarea de ostatici, insa oamenii legii se pregatesc sa ia cu asalt tipografia. Mai multe publicatii din Hexagon au lansat informatia potrivit careia doua persoane ar fi murit intr-un schimb de focuri.



Fratii Cherif si Said Kouachi au furat o masina, iar printre persoanele tinute ostatice s-ar afla si soferul autoturismului.

Cursele AF7, New York - Paris, si AF 1695, Budapesta - Paris, si-au amanat aterizarea pe aeroportul Charles de Gaulle, din cauza unor focuri de arma care s-au tras in aceasta zona.

12 persoane au fost ucise marti dimineata in urma unui atac terorist la sediul saptamanalului satiric francez Charlie Hebdo.

Foto: economica.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea