Social

#atac istanbul

Teroare in Istanbul: marturii cutremuratoare! Patronul clubului stia ca ar putea avea loc un atac terorist

Noul an a inceput cu vesti extrem de triste. 39 de persoane si-au pierdut viata intr-un atac sangeros in Clubul Reina din Istanbul. Marturiile supravietuitorilor sunt incredibil de dureroase. 

”Atacatorul criminal a intrat in cladire cu un Kalasnikov. Seviciile secrete americane au avertizat in urma cu o saptamâna cu privire la un asemenea incident si masuri de securitate au fost luate pentru a evita un atac, inclusiv pe faleza. si uitati ce s-a intâmplat”, a declarat proprietarul clubului Reina, Mehmet Kocarslan. 

”Am venit aici ca sa ne distram, dar totul s-a transformat imediat in haos si intr-o noapte de groaza”, a declarat un turist italian. 

”Sora mea era inauntru. Am primit un apel si mi-a spus ca este inauntru. Am auzit focurile de arma. Nu am reusit sa dau de ea dupa asta”, a declarat o alta femeie.

”Tocmai ne gasisem un loc, in apropierea usii era foarte mult praf si fum. Apoi au inceput focurile de arma si multe fete au lesinat. Ei spun ca au murit 35 sau 40 de oameni, dar cred ca sunt mai multe victime pentru ca atunci când mergeam oamenii se catarau peste altii”, a explicat Sefa Boydas, fotbalist la un club din Istanbul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea