Social

#atentate #germania #atentat Ansbach #atentat germania

Teroare in Germania! Atentat la Ansbach!

Trei incidente intr-o saptamana in Bavaria! Ultimul a avut loc aseara in urma unei explozii produse in apropierea unui bar din Ansbach, localitate situata in apropiere de Nurnberg, nu departe de locul unde trebuia sa aiba loc un festival de muzica in aer liber. 12 oameni au fost raniti! Atacatorul, un imigrant sirian, in varsta de 27 de ani, care s-a detonat, a decedat!

Autoritatile germane au calificat drept “atentat” explozia din sudul tarii, fara a exclude o motivatie islamista.  

“Din nefericire, acesta este un nou atentat. Faptul ca a vrut sa atenteze la viata altcuiva pledeaza in favoarea acestei ipoteze”, a declarat ministrul de Interne al landului Bavaria, Joachim Hermann, conform DPA International. 

Autoritatile germane au declaratca autorul atentatului, a carui cerere de azil fusese respinsa in urma cu un an, intentiona sa “impiedice” organizarea festival de muzica pop la care participau 2.500 de persoane. Ministrul de Interne a precizat ca barbatului ii fusese refuzata intrarea la festivalul de muzica Open Ansbach cu putin timp inainte de explozie. 

Acesta este al treilea incident violent intr-o saptamana in Bavaria. Vineri seara, un tanar de 18 ani cu tulburari psihice, obsedat de asasinate in masa, a ucis noua persoane intr-un atac armat la Munchen, iar lunea trecuta, un refugiat din Pakistan a ranit cu un topor cinci persoane intr-un tren la Würzburg, de asemenea in sudul Germaniei, inainte de a fi impuscat mortal de politie.

Sursa foto: ibtimes.co.in


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea