Social

#fonduri europene #golf #bani europeni #terenuri #terenuri de golf

Terenuri de golf cu bani europeni

O baza de agrement cu terenuri de golf si piscine , construita in comuna Fantanele din judetul Arad, figureaza in lista celor 100 de proiecte prioritare ale Ministerului Afacerilor Europene, pentru care finantarea europeana este de peste 10 milioane de euro.

Constructia bazei de agrement din Fantanele va costa peste 19,67 milioane de euro, dintre care contributia europeana este de 10,15 milioane de euro.

Proiectul vizeaza realizarea de " terenuri de golf, de sport, piscine si functiuni complementare (club, vestiare, depozite, cabina poarta), cai de acces, parcari si utilitati aferente bazei de agrement".

Beneficiarul responsabil cu implementarea proiectului este firma SC Bellavista Golf Villas & Resort SRL, iar in explicatia aferenta se precizeaza ca proiectul este deja inceput si este realizat in proportie de 20%, urmand a fi finalizat in aprilie 2013.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea