Social

#teodor atanasiu #basescu conduce guvernul

Teodor Atanasiu: Traian Basescu conduce Guvernul

Teodor Atanasiu , fostul ministru al Apararii, a declarat in cadrul unei emisiuni televizate ca presedintele conduce astazi Guvernul si ca perceptia publica este ca "PD-L-ul conduce tara".

"E foarte clar ca perceptia publica este ca PD-L-ul conduce Romania astazi, atat din perspectiva guvernamentala, cat si prezidentiala", a declarat Teodor Atanasiu, in cadrul unei emisiuni la Realitatea TV. Teodor Atanasiu a mai spus ca "e foarte clar ca Traian Basescu conduce si Guvernul, si e foarte clar ca Emil Boc nu iese din cuvantul lui Traian Basescu".

Atanasiu a adaugat ca reprezentantii PSD "vor fi fideli" si nu isi vor asuma un rol de opozitie, pentru a nu rupe Alianta. Coalitia de guvernare PSD+PD-L a fost o idee buna, considera 43% dintre romanii chestionati de Insomar , iar 59% dintre ei ar vota cu Traian Basescu la prezidentiale.

59% dintre romani au declarat ca daca maine ar fi alegeri in Romania ar vota cu Traian Basescu, 13% au raspuns ca ar vota cu presedintele Senatului, Mircea Geoana, iar 8% ar vota cu primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu. Doar 3% dintre romani il prefera presedinte pe Calin Popescu Tariceanu si tot 3% pe Theodor Stolojan.

In ceea ce priveste coalitia de guvernare PD-L - PSD, romanii considera ca a fost o idee buna in proportie de 43%. 31% au declarat ca nu stiu daca este o idee buna sau nu, iar 26% au spus ca nu este o idee buna.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea