Social

#pdl #deputat #politica #teo trandafir

Teo Trandafir candideaza pentru functia de deputat, din partea PDL

Realizatoarea TV Teo Trandafir si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru functia de deputat in Colegiul 19 din Sectorul 4 din Capitala, din partea Partidului Democrat-Liberal. 

Teo Trandafir se va intrece in acest colegiu cu Liliana Minca , care candideaza din partea Conservatorilor, dar este sustinuta si de PSD.
 
Realizatoarea TV a fost insotita la depunerea candidaturii de presedintele organizatiei de femei a PDL, fostul ministru al Mediului, Sulfina Barbu. 

Teo intra in politica pentru a ajuta copiii defavorizati

Teo Trandafir a anuntat ca se gandeste sa intre in politica in urma cu o saptamana, cand a declarat pentru Libertatea ca o astfel de pozitie publica ar ajuta-o sa faca mai multe pentru copiii defavorizati.

"In ultima perioada nu am facut numai televiziune, ci mi-am acordat timp sa ma implic in proiecte sociale . Daca te uiti despre ce vorbesc politicienii astazi, te iei cu mainile de cap. Numai teme neimportante pentru cetateni. Cred ca tot mai multi oameni, care inteleg nevoile celor de langa ei, ar trebui sa se implice in politica. Eu, de pilda, am proiectele mele legate de copiii talentati, proveniti din familii defavorizate. Insa e greu sa rezolvi problema la nivel national doar cu un ONG. Or, daca politica demonstreaza ca e cel mai eficient mod de a face ceva pentru copiii amarati, ma gandesc serios sa intru in politica", declara atunci Teo. 
 
Teo Trandafir a mai spus ca nu i-a fost deloc usor sa decida daca sa candideze sau nu, dar ca, odata instalata in Parlament, este hotarata sa puna in practica mai multe proiecte cu care se chinuie de ani de zile. 

"Nu am dormit niste nopti tot gandindu-ma daca o fi bine, o fi rau. Mi-e teama numai sa nu dezamagesc. Este o chestiune de atitudine, pentru ca sunt atat de pornita si atat de furioasa in urma lucrurilor pe care le-am vazut incat sunt sigura ca voi reusi pentru ca nu exista o alta cale", a declarat Teo, citata de Adevarul. 

Postul de deputat din Colegiul 19 a ramas liber in urma demisiei din Parlament a Danielei Popa (PC), care face acum parte din Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor, statut incompatibil cu functiile politice.

Alegerile partiale pentru Camera Deputatilor din Colegiul 19 vor avea loc in 25 aprilie. Candidaturile pot fi depuse pana in 5 aprilie, iar campania electorala va incepe in 10 aprilie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea