Social

#titularizare #titularizare 2012 # tentativa de frauda #examen titularizare

Tentative de frauda la titularizare: 40 de profesori au fost eliminati din examen

40 de candidati au fost eliminati, joi, din examenul de titularizare in invatamant preuniversitar, pentru tentative de frauda, iar 2.843 de candidati s-au retras, anunta Ministerul Educatiei.

La probele scrise, care s-au desfasurat in 1.161 de centre de examen, s-au prezentat 28.373 de candidati.

Lucrarile vor fi corectate de comisii specializate organizate, pe discipline, la nivel national, in 12 centre de evaluare. Rezultatele concursului de titularizare se afiseaza in fiecare centru de examen, in data de 7 august.

Contestatiile se inregistreaza in perioada 7-8 august la sediile inspectoratelor scolare judetene (marti, 7 august, imediat dupa afisarea rezultatelor, iar miercuri, 8 august, intre orele 8.00-14.00). Afisarea rezultatelor finale se va face pe data de 10 august.

Atat repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada nedeterminata, cat si repartizarea candidatilor pe posturile pentru angajare pe perioada determinata vor avea loc la nivelul centrelor de concurs, prima in data de 13 august, iar a doua pe 16 august.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea