Social

#cupa davis #romania #rusia #hanescu #pavel

Tenismenii romani, increzatori inaintea partidei de Cupa Davis cu Rusia

Echipa Romaniei de tenis se pregateste de meciul din Cupa Davis . Daca capitanul nejucator al echipei Romaniei, Andrei Pavel , viseaza la o eventuala revenire pe teren la meciul cu Rusia, tenismenul Victor Hanescu declara ca rusii stiu cu cine joaca in acest meci, pentru ca in 2008 romanul a reusit sa-i mai bata.

Jucatorii romani care vor juca in Cupa Davis cu echipa de tenis a Rusiei au sustinut o conferinta de presa referitoare la partida de la sfarsitul acestei saptamani. Cel mai increzator dintre romani a fost Victor Hanescu care a declarat ca in cursul anului trecut i-a batut de mai multe ori pe jucatorii rusi, in cadrul partidelor directe, astfel ca acestia acum ii “cam stiu de frica”.

Pe de alta parte Andrei Pavel, fost jucator de baza al echipei de Cupa Davis, in prezent capitan nejucator al nationalei de tenis, a marturisit ca si-ar dori o revenire pe teren la meciul cu Rusia, insa problemele de sanatate nu ii permit acest lucru, cel putin nu in viitorul apropiat. 

Meciul de Cupa Davis dintre Romania si Rusia va avea loc in perioada 6-8 martie, in sala transilvania din Sibiu. Romania si Rusia s-au intalnit pana acum de patru ori (1969, 1972, 1973, 1997), iar scorul general al intalnirilor este de 3-1 in favoarea romanilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea