Social

#tenis de masa #romania #jocurile olimpice.

Tenis de masa - Romania a terminat pe locul sapte

Desi sperante existau, si inca mari, echipa feminina a Romaniei a terminat turneul olimpic de tenis de masa fara medalie . Fetele noastre au incheiat competitia pe locul al saptelea, la egalitate cu Austria.

Dupa 3-0 cu Germania, 0-3 cu Hong Kong si 3-2 cu Polonia in grupe, Romania urma sa intalneasca echipa nationala a Statelor Unite, in sferturi. Din pacate, americancele au fost mai bune, reusind sa se impuna cu scorul de 3-1.

Inceputul intalnirii ne-a apartinut, elisabeta samara impunandu-se in prima partida. Americancele - sau, mai bine zis, asiaticele naturalizate de americani - si-au adjudecat insa urmatoarele intalniri, obtinand calificarea in semifinale.

Acestea sunt rezultatele intalnirii: Chen Wang - Elizabeta Samara 1-3 (9-11, 11-6, 7-11, 9-11); Jun Gao - Daniela Dodean 3-0 (11-7, 11-6, 11-6); Xi Crystal Huang /Jun Gao - Iulia Necula / Elizabeta Samara 3-1 (11-8, 11-6, 16-18, 11-7); Chen Wang-Iulia Necula 3-0 (11-5, 11-6, 11-2).

Dupa acest rezultat, Romania s-a clasat pe locul 7, la egalitate cu Austria in clasamentul turneului de tenis de masa de la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea