Social

#vremea weekend #vreme #temperaturi #crestere temperaturi

Temperaturi de pana la 19 grade Celsius in weekend

Temperaturile vor incepe sa creasca in toata tara incepand de vineri, pana la 12 grade Celsius, iar duminica vor fi inregistrate temperaturi chiar si de 19 grade Celsius, potrivit Agentiei Nationale de Meteorologie.

Vremea rece se va mentine pana joi, inclusiv, cand vor fi inregistrate temperaturi cuprinse intre 2 si 6 grade Celsius, valori neobisnuite pentru aceasta perioada. De vineri insa vremea se va incalzi treptat in aproape toate regiunile, cu exceptia zonelor montane.

Astfel, in Banat, de sambata pana martea viitoare, vremea se va incalzi substantial, cu maxime intre 14 si 17 grade Celsius.

In Transilvania, maximele termice vor fi cuprinse, de sambata pana marti, intre 12 si 14 grade Celsius, in timp ce in Muntenia, sfarsitul de saptamana aduce temperaturi cuprinse intre 15 si 17 grade Celsius.

In Bucuresti, temperaturile vor incepe sa creasca incepand de sambata, cand se vor inregistra 12 grade Celsius, iar duminica temperaturile vor ajunge chiar si pana la 19 grade Celsius.

Sursa foto: scenicreflections.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea