Social

#descarcari electrice #averse #vremea #prognoza

Temperaturi sub 20 de grade. Iata de cand!

 

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza pentru acest inceput de saptamana. Potrivit acesteia, vremea se va racori usor, va ploua in averse si vor fi descarcari electrice.

In intervalul 16 august ora 23.00 - 18 august ora 23.00, se va inregistra instabilitate atmosferica accentuata. Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor avea si aspect de vijelie.
 

Meteorologii anunta ca vremea se racoreste progresiv incepand de luni. Mai exact, vor veni ploile, aversele insotite de descarcari electrice si caderi de grindina.

Mai intai va ploua in vestul tarii, apoi precipitatiile isi vor extinde aria si spre sud. In unele zone, va ploua chiar torential, cu tunete si fulgere.

Temperaturile maxime se vor incadra, in general, intre 26 si 34 de grade Celsius, iar minimele vor scadea chiar si pana la 14 grade in depresiunile Carpatilor Orientali. Pe litoral vor fi 23 de grade.

"Pot fi ploi torentiale 20 de litri pe metrul patrat care vor cadea in timp scurt. Poate sa fie grindina si intensificari ale vantului, asa se intampla mai ales cand masa de aer este foarte fierbinte. Temperatura o sa tot scada sub 20 de grade miercuri in tara", explica Elena Corduneanu, conform realitatea.net.

Minimele vor scadea chiar si pana la 14 grade in depresiunile Carpatilor Orientali.

Prognoza meteo completa pe Vremea.acasa.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea